Megrendelés
Érdeklődés

HUNGAROPOOL KFT | 2030 ÉRD, BALATONI ÚT 81. | Tel.: +36 20 232 5400, +36 70 429 8844, +36 20 232 5400 | BOSS@HUNGAROPOOL.HU 

Slide thumbnail

Medence formák

Medenceforma Méretezés: Fontos! A kiinduló forma minden általunk gyártott medence esetében téglalap. A végső forma ezt az adott téglalapot csökkentve készül el. Példaként egy Azur típust mutatunk be, mely jól prezentálja az alap téglalap és a kialakított medenceforma kapcsolatát, ahol a berajzolt két tengelyvonal köti össze a medence legtávolabbi pontjait. Az anyagtulajdonságokból kiindulva egy medence kialakítása korlátolt és rendkívül költséges lehet. Minden termékünknél fő szempontunk az egyszerűség és a költséghatékonyság. Az általunk kínáltaktól eltérő forma esetén szakmai tervezésünkre van szükség!

Tippek térforma választáshoz: Arányait tekintve nem minden medenceforma nyújt azonos vizuális élményt, és vannak olyan típusok, melyeknek kivitelezése kisebb méret esetén drágább lehet. A környezeti harmonizáció fokozhatja a medencehasználat élményét. Éles vonalakhoz, szögletes házhoz, kerthez egy szögletes medence jobban mutathat és fordítva.

A Kuba medencealak egy egyszerű forma, mely helykihasználtságában az egyik legnagyobb, legköltséghatékonyabb medencénk. Az ív plusz a lépcsőhely az egyszerűségét mégis lágyan elegánssá teszi. Egyszerű vonalai csökkentik a személyi sérülés kockázatát. Játékra és sportolásra, valamint közösségi élményszerzésre, családi kikapcsolódásra rendkívül alkalmas, mert évfordulók, gyermekzsúrok, házi bulik egyedülálló kiegészítője lehet.

komfort

medence formak komfort

komfort plusz

medence formak komfort plusz

Akciók, kedvezmények

Bruttó 1 millió forint feletti megrendelés esetén római lépcsőt adunk ajándékba 120.000 Ft értékben!

 

NE MARADJON LE
január 20. ÉJFÉLIG TARTÓ AKCIÓINNKRÓL!

Medence formák

Medenceforma Méretezés: Fontos! A kiinduló forma minden általunk gyártott medence esetében téglalap. A végső forma ezt az adott téglalapot csökkentve készül el. Példaként egy Azur típust mutatunk...

Galéria, tippek

medence 27
medence 26
medence 25
medence 24
medence 23
medence 22
medence 21
medence 20
medence 19

Összes kép